Tech

Vásárolj Windows 10-et 2640 forintért és frissíts ingyen Windows 11-re (x)

KeysOff.com
KeysOff.com
A Microsoft hivatalosan is bemutatta a Windows 11-et június 24-én. Rengeteg újdonságot tartogat a legújabb operációs rendszer, többek között új start menüt, műveletközpontot, tálcát, kontextus menüt kapunk, és természetesen óriásit változott a grafikus felület is. Ha mindez nem lenne elég, akkor a Microsoft még Android applikációk futtatásával is megfejelte ezt a listát.

A legnagyobb hír viszont az volt a bemutató során, hogy minden Windows 10 felhasználó ingyen frissíthet majd Windows 11-re, hasonlóan, ahogy a Windows 10 is ingyen járt azoknak, akik Windows 7, 8 vagy 8.1 rendszert használtak. Mivel a Microsoft a legtöbbet az OEM és vállalati értékesítéssel keres, így fájdalommentesen adhatják ingyen a magánfelhasználóiknak az új terméküket.

Ha már rendelkezel érvényes Windows 10 licenccel, akkor zökkenőmentesen frissíthetsz majd Windows 11-re a megjelenéskor. Ettől függetlenül az ár fontos tényező, amikor meg kell vásárolni egy széles körben használt szoftvert. A KeysOff éppen ezért kínálja számotokra a lehető legolcsóbban és legbiztonságosabban a jogtiszta Microsoft licenceit a Nyári Vásáruk alatt.

KeysOff.com

Speciális ajánlatok

40% kedvezmény Windowsra – Kuponkód: BFS45

58% kedvezmény minden egyéb termékre – Kuponkód: BFS58

Még kényelmesebben szeretnétek tanulni és dolgozni? Szeretnétek tisztán és biztonságban tartani a számítógépeiteket? Semmi probléma, a KeysOff most számtalan kelléket biztosít, amelyekkel ezeket megoldhatod. Minden segédprogramra 90% kedvezmény jár a Nyári Vásár folyamán. Érdemes végignyálazni a kínálatot.

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A KeysOff.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A KeysOff.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A KeysOff.com-ról

A KeysOff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a KeysOff.com-on vásároltok, biztosak lehetek benne, hogy egy megbízható boltot választottatok, ahol csak eredeti szoftvert kaphattok.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vegyétek fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írjatok egy emailt a service@keysoff.com email címre vagy használjátok a weboldalukon elérhető élő chatet, ha bármilyen kérdésetek van, a KeysOff ügyfélszolgálata készséggel válaszol nektek.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a KeysOfftól, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik