Tech

Nemsokára bemutatkozhat a „Windows 11″

Microsoft
Microsoft

Satya Nadella, a Microsoft elnök-vezérigazgatója a cég éves Build konferenciáján hintette el, hogy idén még nagy dolgok fognak történni Windows-téren. Ahogy ő fogalmazott: hamarosan bejelentik az operációs rendszer „következő generációját”, ezzel előrevetítve, hogy az évtized legjelentősebb frissítése érkezik.

A szoftveróriás nemrég hivatalos dátummal is előállt: június 24-én egy külön esemény keretén belül nagy Windows-bejelentéssel jelentkezik, ami a források szerint minden bizonnyal a soron következő teljesértékű Windows, a Windows 11 lesz, nem egy egyszerű frissítés. A számozást nem csak a logika diktálja, de többek szerint a Twitteren közzétett kisvideó is erre utal, továbbá a bejelentés amerikai keleti parti idő szerint 11 órakor lesz, ami szintén nem szokványos a cégtől. Yusuf Mehdi vállalati alelnök sokat sejtetően annyit tett hozzá, hogy a Windows 95 óta nem volt ennyire izgatott új Windows verzióval kapcsolatban.

A hírhedt szivárogtató, Evan Blass is arról írt a Twitteren, hogy a nemsokára bemutatkozó szoftvert már nem Windows 10-nek hívják a redmondiak.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik