Tech

Tavaszi lakásfelújítási láz: esztétikus villanykapcsolók, biztonságos kialakítással (x)

A tavasszal élénkülő felújítási kedvvel egyre többen gondolkodnak kisebb-nagyobb otthoni beruházásokban, mivel ezekre a munkálatokra most állami támogatás is igényelhető.


DELTA miro

A lakásfelújítási támogatásra számos esetben lehet pályázni, amennyiben a cél, hogy a berendezések cseréjével, átalakításával javítsák az ingatlan használhatóságát, vagy esztétikai összképét, és ebbe beletartozik a villanykapcsolók és dugaljak kialakítása, cseréje is.

Ezekről a kiegészítőkről sokan gondolhatják, hogy jelentéktelen részei a lakberendezésnek, mégis a lakótérbe érkezve velük találkozunk először. Fontos, hogy a villanykapcsolóknak is kellő figyelmet szenteljünk és olyan típust válasszunk, amely támogatja a lakótérben megtalálható anyagok közti összhangot és harmonizál a falak és bútorok színével is.

A Siemens DELTA villanykapcsolókat és dugaljakat a tökéletesség jegyében alakították ki és több, mint 250 tervezési opcióból válogathatunk. Mindenki garantáltan megtalálja az ízléséhez, elképzeléséhez megfelelően illeszkedő verziót:

  • A DELTA line egy igazi klasszikus, hiszen meghatározó elemei a tökéletes arányokat, elegáns megjelenést és letisztult formavilágot képviselik.
  • A DELTA miro kialakítása folyamán a legnagyobb hangsúlyt a formatervezés kapta, így kompromisszumok nélkül igazodik a különböző belsőépítészeti elképzelésekhez.
  • A DELTA style esetén a forma és a funkció találkozik egymással. A kapcsolók esztétikus formát képviselnek, kiváló és strapabíró funkcionalitással rendelkeznek, így a termék ideális választás lehet lakó- és kereskedelmi célú épületekben egyaránt.
  • A DELTA profil kapcsoló kialakítása során a tökéletes harmóniára, meleg színárnyalatokra, összehangolt formákra, magasfokú kifinomultságra törekedtek a tervezők.
  • A DELTA surface egyedülálló sajátossága, hogy garantáltan vízálló, ezért a fürdőszobában, konyhában, garázsokban, étkezdékben, uszodákban, medencék közelében vagy a kertben is megbízható működtetést biztosít.

Az esztétikus villanykapcsolók mellett lakókörnyezetünk védelme és biztonsága is elsődleges szempont az elektromos hálózat felújítása során. Az elektromos tűzesetek megelőzésében segít az új Siemens 5SV6 ívhiba érzékelő készülék (AFDD), amely képes minden típusú ívhibát kezelni. Ezek az érzékelők könnyen beépíthetők akár utólag is otthonunkba, költséghatékonyan további helyigény nélkül.


DELTA line


DELTA style


DELTA profil

Ajánlott videó

Olvasói sztorik