Tech

Nem elég jó a Wi-Fi jel a kisszobában? Itt a megoldás! (x)

Telekom
Telekom
A Telekom Okoswifi Rendszerével a te otthoni neted is új szintre léphet! Még akkor is, ha mindenki otthonról kénytelen most dolgozni vagy tanulni, a lakás minden sarkából. Végre vége a router mellett ülésnek, hiszen mostantól mindenhol ugyanolyan jó lehet a hálózat.

Az otthoni munka (és tanulás) jelentősen átalakította azt, hogyan és mennyit használjuk digitális eszközeinket, és milyen elvárásaink vannak a lakásunkban elérhető Wi-Fivel szemben. Mivel tanulni, dolgozni és a barátokkal kapcsolatot tartani is otthonról tudunk csak már egy ideje, sokkal nehezebben tudjuk elviselni, ha problémáink vannak az otthoni hálózattal. Gondot jelent, ha a Wi-Fi nem ér el a kisszobáig, és egyre zavaróbb, ha belassul a net, amikor túl sokan csatlakozunk fel rá.

A Telekom Okoswifi az otthoni net hozzáférés újszerű, fejlettebb formája. Rendszerét úgy alakították ki, hogy megfeleljen a megnövekedett igényeknek és mindig lehető legtöbbet hozhassa ki az otthoni Wi-Fiből.

Otthononként eltérő megoldások

Mivel minden lakás más méretű és elrendezésű, a Telekom különböző Okoswifi csomagokkal segít abban, hogy faltól falig stabil legyen az otthoni lefedettség. Az Okoswifi csomagokban megvásárolható Telekom Wi-Fi Extra eszközökkel a lakás távolabbi pontjaira is elér a Wi-Fi és megbízhatóan működik még akkor is, ha egyszerre többen, több készülékkel kapcsolódnak rá.

A Wi-Fi6 képes Telekom Wi-Fi Extra eszközök a lakás különböző helyiségeiben elhelyezve egységes, ún. mesh hálózatot hoznak létre, ami erős, stabil és folyamatos vezeték nélküli internetet biztosít a lakás minden pontján, még akkor is, ha wifizés közben helyet változtatunk. Vége annak az időnek, amikor a router mellé kellett ülni, hogy tökéletes legyen a Wi-Fi.

Az Okoswifi Rendszert a Telekom folyamatosan fejleszti, figyelve arra, hogy a szolgáltatás mindig a legtöbbet nyújthassa, ezért mostantól Wi-Fi asszisztenciát is biztosít az otthoni Telekomos net mellé megvásárolható Okoswifi csomagokban. A Wi-Fi asszisztencia szolgáltatás abban segít, hogy az otthoni Wi-Fi hálózat kialakítása és annak mindennapi működtetése gördülékenyen menjen.

A használatot egyszerűbbé teszi egy magyar nyelvű applikáció is, amely segít tökéletesen beállítani és elhelyezni az eszközöket a lakásban.

Kényelmi szolgáltatások

A Wi-Fi asszisztenciában benne van a 90 napos visszavásárlás is, így kockázat nélkül kipróbálható, hogyan lép szintet az otthoni Wi-Fi élmény az okoswifivel. A szolgáltatásnak része egy hotline is, amelyen egyszerűsített, emelt szintű telefonos ügyfélszolgálatot érhetünk el. Minden esetben ingyenes a helyszíni Wi-Fi hibakezelés és gyorsított a garanciális ügyintézés is, hogy semmi ne akaszthassa meg az otthoni netezést. Továbbá most 5 év kiterjesztett garancia is jár az eszközök mellé.

Az okoswifi úgy működik a legjobban, ha a Telekom Wi-Fi Extra eszközök számát a lakás méretéhez és elrendezéséhez igazítjuk. Ebben az segít, hogy az Okoswifi csomagok különböző számú Telekom Wi-Fi Extra eszközt tartalmaznak, hogy mindenki megtalálhassa az otthonához leginkább illő megoldást. Minden lakás más, és a hagyományos Wi-Fi routerek jelét a beton, panel és vályogfalak jelentősen csillapítják, ezeket mind érdemes figyelembe venni akkor, amikor az Okoswifi csomagról döntünk.

Az Okoswifi nem befolyásolja az otthoni internet sebességét, de a Wi-Fi-vel kapcsolatos hibafaktorok kiküszöbölésével segít, hogy a lehető legtöbbet hozhassuk ki az otthoni Wifiből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik