Tech

Újabb 50 településen érhető el a Digi mobilszolgáltatása

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu

A DigiMobil bejelentette, hogy mától az ország 15 megyéjének újabb 50 településén vált elérhetővé a cég mobilszolgáltatása, ezzel hozzávetőlegesen 700-ra emelve a lefedett települések számát.

A januári bővítést követően az érintett helyek ezúttal a következők: Alsópáhok, Baksa, Balástya, Bodajk, Csákánydoroszló, Devecser, Drávaszabolcs, Egyházashollós, Egyházasrádóc, Gérce, Harkány, Kacsóta, Kápolna, Kocsord, Kóny, Lövő, Magyaralmás, Márkó, Mátraverebély, Miske, Molnaszecsőd, Mórahalom, Nádudvar, Nagysimonyi, Nagyvázsony, Nemeskér, Nemti, Nyáregyháza, Nyíribrony, Nyírpazony, Őrimagyarósd, Porcsalma, Pósfa, Rábapaty, Rábatöttös, Simaság, Somlójenő, Somlóvásárhely, Sopronkövesd, Szendrő, Szentlőrinc, Szomód, Táborfalva, Tiszaug, Tóalmás, Tompa, Újkér, Vámoscsalád, Vashosszúfalu és Zalaszentbalázs.

A 2019 májusában indult DigiMobil szolgáltatás 19 hónappal a bevezetése után a szolgáltató közlése szerint már az ország 70 százalékában biztosít kültéri lefedettséget. A vállalat kereskedelmi mobil szolgáltatása 2021. január 1-től érhető el különféle lakossági tarifacsomagokkal: DigiMobil MAX-szal, DigiMobil Plusz-szal, és Junior opcióval.

A teljes lefedettségi térkép ezen a linken érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik