Tech

Még nincs tízéves, de már zsinórban harmadszor ő az év legtöbbet kereső videósa

Ryan's World / YouTube
Ryan's World / YouTube
Zsinórban harmadszor lett a YouTube legtöbbet kereső videósa a kilencéves Ryan Kaji. Csatornája, a közel 28 millió feliratkozóval rendelkező Ryan’s Wolrd (Ryan világa) idén 29,5 millió dollárt (több mint 8,6 milliárd forintot) termelt.

A texasi Ryan Kaji hároméves volt, amikor felkerült róla a YouTube-ra az első videó, melyen bemutatta az új játékát és véleményt mondott róla. A kisfiú, illetve a szülei  Shion és Kieu-Loan Kaji azóta kilenc csatornát működtetnek a legnagyobb videomegosztón, és becslések szerint már legalább 200 millió dollárt (több mint 58 milliárd forintot) kerestek játék-, és ruhamárkákkal kötött szponzorszerződéseikkel – írja a LadBible című brit bulvárlap.

A Ryan’s World videóinak több millió rendszeres nézője van, a legnézettebb, négy éve feltöltött videó számlálója már bőven kétmilliárd fölött jár. Mint minden influencert, a Kaji családot is gyakran támadják azzal, hogy nem videóban jelzik egyértelműen, ha a nézőik szponzorált tartalmat látnak, a szülők azonban visszautasítják a vádakat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik