Tech

100 GB ingyen netet ad egyes ügyfeleinek a Telenor

Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu
Ivándi-Szabó Balázs / 24.hu

A Telenor szolgáltatásaira ugyan nem vonatkozik az ingyenes internet-hozzáférést biztosító kormányrendelet, a szolgáltató mégis díjmentessé tette hálózatán az oktatási oldalak elérését. A Telenor most újabb kedvezményt nyújt a járványhelyzetben: 100 GB ingyenes, szabadon felhasználható adatforgalmat biztosít Magyarországon Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet és MyHipernet Home, Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági ügyfeleink számára.

Kapcsolódó
mobilnet
Mától él az ingyenes hozzáférés a főbb oktatási oldalakhoz a Telenornál
November 27-étől lép érvénybe a Telenor hálózatán a főbb oktatási weboldalak ingyenes, adatforgalmi díj nélküli látogathatósága,

A Telenor önként csatlakozik a kezdeményezéshez: a nagyképernyős (számítógépes, tabletes) lakossági mobilinternet-felhasználók számára iskolai igazolás nélkül is 30 napra egyszeri 100 GB ingyenes adatforgalmat biztosít, ezzel támogatva az otthoni tanulást és munkavégzést.

Az ingyenes, egyszeri 100 GB adatjegyet a lakossági ügyfelek a MyTelenor online önkiszolgáló felületen, a MyTelenor alkalmazásban, a 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor üzleteiben is aktiválhatják, a vírushelyzetben azonban az érintkezésmentes, elsősorban az online csatornák használatát javasolják.

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal egyeztetve a Telenor már november 27-étől hálózatán ingyenesen elérhetővé tette a főbb oktatással kapcsolatos weboldalak elérhetőségét minden előfizetője számára. Most a Telenor a korábbi terveken felül azok számára szeretne segítséget nyújtani, akinek már most a Hipernet az elsődleges otthoni internet-hozzáférésük, és a korlátozások, iskolabezárások vagy otthoni munka miatt átmenetileg megnövekedett adatforgalmat generálnak. Az ajánlat december 1. és 31. között vehető igénybe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik