Tech

Sokoldalú edzőtárs a Honortól (x)

A téli hónapokban megeshet, hogy nehezebben vesszük rá magunkat a sportolásra, az aktív életforma megőrzésére. Egy megbízható és sokoldalú edzőtárs, mint amilyen a Honor Watch GS Pro és a Honor Watch ES, segíthet a motiváció megtartásában, és megkönnyítheti az egészségünkre való odafigyelést.

Kalandozások a Honor Watch GS Pro-val

A Honor Watch GS Pro több mint 100 sportmódjával – köztük túrázás, magas intenzitású intervallumos edzést (HIIT) és futás – hasznos kimutatásokat kapunk edzésünkről, akár szabadtéren, akár lakásunkban mozogtunk, az adatokhoz pedig könnyen hozzáférhetünk a telefonra letölthető alkalmazás segítségével. A Honor Watch GS Pro azonban több egyszerű sportóránál. Méri a pulzust és a véroxigénszintet, és alvásunk minőségét és idejét is naplózza.

A sportóra a nem mindennapi élethelyzetekben is megállja a helyét például téli kirándulás, túrázás közben. Használhatjuk magas vagy alacsony hőmérsékleten, párás környezetben, tengerszint feletti magasságban, és bírja a homokot és nedvességet is. A masszív kialakítás pedig egy sokoldalúan használható szerkezetet takar.

A sokoldalúság nem jelenti, hogy folyton a töltő után kell nyúlnunk, a Honor Watch GS Pro egy feltöltéssel ugyanis akár 25 napig is működik.

Színes mindennapok a Honor Watch ES-sel

A Honor Watch ES a stílusos kialakításnak és a személyre szabható óralapoknak köszönhetően egyedi és okos kiegészítő. Rögzíti a sportolás közben mért főbb értékeket, de akkor is hasznos tippekkel és javaslatokkal szolgál, ha munka közben viseljük.

Ha az óra a stressz-szint emelkedését észleli, akkor jelzést küld, és légzőgyakorlaton keresztül segít visszaállítani a nyugodt állapotot. Ha csak egy gyors átmozgatásra vágyunk két megbeszélés között, akkor is érdemes a Honor Watch ES-hez fordulni javaslatért. Animációkkal illusztrált gyakorlatsorokkal segíti a hatékony és biztonságos mozgást, az edzés utáni regenerálódáshoz pedig személyre szabott javaslatokat ad.

A Honor Watch ES kis súlyának és lapos kijelzőjének köszönhetően szinte észrevétlenül viselhető, a telefonnal összekapcsolva pedig az értesítéseket is megnézhetjük rajta.

A magyar nyelvű menüvel is rendelkező Honor Watch GS Pro és Honor Watch ES az eMag Black Friday kínálatában kedvezményes áron kapható. Az okoseszközöket és okostelefonokat keresd november 20 és 22. között az eMagnál.

Megjegyzés:
Az akkumulátor adatai a HONOR laboratóriumi teszt eredményein alapulnak. A tényleges üzemidő a beállításoktól és a valós használattól függően változhat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik