Tech

Új funkciót kapott a Viber, könnyebb vele a tervezés

A Rakuten Viber elindította a „Jegyzeteim” funkción belül elérhető emlékeztetők beállítását, amivel az üzeneteket és az emlékeztetőket egyetlen, egyszerűen használható alkalmazásban láthatjuk majd, ezzel megkönnyítve a mindennapokat.

Az emlékeztetők és teendőlisták fontos részeivé váltak az életünknek, hiszen így sokkal könnyebben tudjuk nyomon követni a napi kötelezettségeinket, legyenek azok születésnapok, vizsgák vagy akár konferenciahívások. A Viberbe épített emlékeztető funkcióval a kollégáknak, barátoknak írt személyes üzenetek mellett mostantól ugyanazon a platformon követhetők a napirendek is.

A funkció használatához nem kell mást tenni, mint hosszan koppintani a Jegyzeteim menüpontban bármelyik üzenetre, majd az „Emlékeztető beállítása” lehetőségre. Ezután lehet a dátumot és időpontot kiválasztani, valamint az ismétlést beállítani, az emlékeztető pedig a kért időpontban jelez majd. Az emlékeztetők a Jegyzeteim funkcióban elérhető egyéb kiegészítőkkel együtt jelennek meg, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy:

  • jegyzeteket készítsenek a feladatokról, eseményekről vagy más jövőbeli terveikről,
  • befejezettként jelöljenek meg egy, már elvégzett feladatot, illetve a kész jegyzetek elrejtését,
  • más csevegési ablakokból üzeneteket továbbítsanak a Jegyzeteimbe.
Fotó: Viber

(Kiemelt kép: AFP)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik