Tech

Esküvője volt, de azért kicsit játszott a laptopján

Sokan képtelenek elszakadni kedvenc videójátékuktól és legszívesebben minden szabadidejüket azzal töltenék. Egy török férfi magasabb szintre emelte szenvedélyét: saját esküvőjén is nyomott egy menetet a Football Manager 2020 fociszimulátorban, miközben újdonsült felesége az asztal másik felén láthatóan unott, tán dühös arccal mélázott. Legalábbis ennyit lehet látni a jeles napon készített, a neten gyorsan szétterjedő fotón.

A valóság azonban ennél árnyaltabb. A Burak nevű férfi valójában azért vitte magával a laptopot, hogy egy különleges videót vetítsen le kedvesének az egybegyűltek körében. Ám mivel technikai problémák miatt kis csúszás történt, ezért a 28 éves férfi meglátta a lehetőséget, hogy pár kellemes percet lopjon magának.

Valójában azért vittem magammal a laptopomat, hogy levetítsek egy különleges videót a kapcsolatunk történetéről, de hatalmas volt a mérete. Mivel nem tudtam, hogyan továbbítsam a felvételt az esküvőnk szervezőjének, úgy gondoltam a legjobb megoldás, ha viszem a gépem és majd ott kitaláljuk. Arról volt szó, hogy 30 percet kell várnunk az átmásolásra. Miután ezt közölték, poénból elindítottam a Football Managert. A feleségem szét is verte volna a gépet, ha nem csak egy vicc lett volna az egész.”

Burak hozzátette, hogy egyáltalán nem játszott sokat, csak egy kupát meg egy meccset, utána pedig teljesen kikapcsolta az eszközt.

Assign to Assistant Manager from r/footballmanagergames

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik