Tech

Csak egy hétig 2900 forint a Windows 10 – A KeysOff tovább csökkenti az árakat (x)

Frissíts a legújabb szoftverekre a KeysOff legjobb szoftver leárazása során ezen a héten, hogy még többet spórolhass. Akár 45 vagy 62% kedvezményt is kaphatsz Windows 10 és Office 2019 termékekre, de szinte mindegy mit vásárolsz, biztosan nyersz rajta.

Az akció csak egyetlen hétig tart, úgyhogy érdemes minél hamarabb lecsapni ezekre az ajánlatokra.

Olcsóbb Windows 10 kulcsok

Ahhoz, hogy 45%-kal olcsóbban szerezd be a Windows 10-et csak használd az RK45 kuponkódot a termék kosárbehelyezése után:

Office 2019 leértékelés!

A KeysOff továbbá elindított egy speciális kampányt azok számára, akiknek csak Microsoft Office-ra van szükségük vagy Windowszal együtt szeretnék megvásárolni. Így 62% kedvezmény jár minden ilyen termékre, ha használod az RK62 kupont:


Kedvezmény Office 2016-ra is?

Természetesen annak sem kell búsulnia, aki nem akarja a legújabb szoftvereket használni, ugyanis az összes Office 2016-ra és azt tartalmazó csomagra 60% kedvezmény jár az RK60 kuponkód felhasználásával:

Még több leárazott termék a KeysOffon

Kétségkívül az Office 365 volt az utóbbi idők egyik legkeresettebb programcsomagja, amit nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ennek hála 55% extra kedvezménnyel vásárolhattok Office 365 előfizetést az RK55 kuponkóddal:

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A Keysoff.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A Keysoff.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A Keysoff.com-ról

A Keysoff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a Keysoff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a service@keysoff.com email címre, ha bármilyen kérdésed van és a Keysoff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Keysofftól, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik