Tech

Még mindig ingyen adják a Windows 10-et (x)

A Keysworlds meghosszabbította 2 hete kezdődött promócióját, így továbbra is ingyen adják a Windows 10-et minden Office programcsomaghoz. Emellett természetesen a szokásosan alacsony árakon kínálják az összes Microsoft szoftvert.

Ingyen senki nem osztogat Windows 10 licencet, kivéve a Keysworlds-öt, akik már harmadik hete minden Office programcsomag vásárlásakor hozzátok vágják a legújabb operációs rendszert. A Windows 10 ráadásul pár hete megkapta a nagy májusi frissítési csomagját is, úgyhogy még több funkcióval és stabilabb működéssel csábítja a vásárlókat maga felé.

Egyet fizet, kettőt kap

A promóció időtartama alatt bármelyik leárazott Microsoft Office programcsomagot is választjátok, kaptok mellé egy Windows 10-et, teljesen ingyen. Az árakat az alábbi listában láthatjátok:

50% kedvezmény Microsoft Office 2019-re

Csak Office-ra van szükségetek? Használjátok a BOFF50 kuponkódot Office programcsomag vásárlásakor és további 50% kedvezményt kaptok a végösszegből.

35% kedvezmény minden szoftverre

A Keysworlds Nyári Vásár 2020 keretében mindent szükséges programot megtalálhattok. A BOFF35 kuponnal 35% kedvezményt jár minden egyéb termékre.

Hogy lehet ilyen olcsó? Mit kell erről tudni?

  • Fontos tudni, hogy kétféle licenc van, a kereskedelmi, amit a Microsoft webshopjából is meg lehet vásárolni és az OEM, ami az Original Equipment Manufacture (eredeti berendezés-gyártó) rövidítése. Funkcionalitásában mind a kettő ugyanazt tudja.
  • Az Európai Unióban teljesen legálisan lehet használt szoftvert értékesíteni az Európai Bíróság döntése értelmében.
  • Különbség van viszont a támogatás és a felhasználás terén a két verzió között. A kereskedelmi verziót lehet több számítógépen használni, míg az OEM változat ahhoz a hardverhez kötődik, amelyiken először aktiválták.
  • A Keysworlds.com webáruház úgynevezett OEM licenceket árul. Ezeket azok a cégek vették meg – a kereskedelminél kedvezőbb áron – a Microsofttól, amelyek összeszerelik például a PC-ket, laptopokat. Egyes OEM példányokat nem használnak fel az eredeti vevők, hanem kereskedelmi forgalomba kerülnek.
  • A Keysworlds.com naponta nagyjából 1500 licencet ad el világszerte, tehát percenként vesznek tőlük egyet. Garanciális visszatérítés pedig csak az esetek 1 százalékában fordul elő.

A rendelés után szinte azonnal érkezik egy e-mail a licenckulccsal. A szoftverekre egy éves teljeskörű garanciát vállal az eladó, bármilyen probléma esetén azonnal visszatérítik a vételárat. Amennyiben ezzel kapcsolatos ügyintézésre lenne szükség, a Keysworlds 24/7-es ügyfélszolgálatát a service@keysworlds.com email címen tudjátok elérni.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Keysworlds-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik