Tech

Így választhatja ki könnyebben, mit nézzen a Netflixen

A Netflix jelenlegi értékelőrendszere nem mindig jelent jó iránymutatást arra vonatkozóan, hogy vajon mennyire tetszene nekünk adott sorozat, vagy film. Az viszont biztos, hogy az IMDB általában nem hagy cserben minket, és az esti néznivaló kiválasztása előtt érdemes csekkolni az online adatbázist, hogy ne pazaroljunk időt olyan tartalomra, amire nem érdemes.

Aki laptopról használja a Netflixet, a TV Chart nevű böngészős kiegészítővel jelentősen megkönnyítheti a kiválasztást. A TV Chartnak lényegében egyetlen, de hasznos funkciója van:

rögtön megmutatja az IMDB-s értékeléseket a Netflix felületén.

A sorozatok esetében minden egyes rész külön pontszámát is mutatja, illetve válthatunk az egyes évadok közt. Mindezt úgy, hogy csak a Netflixen kell bejelentkeznünk, és nem kell külön böngésznünk, keresnünk, összehasonlítani egy másik megnyitott weboldalon keresztül.

A dolgunk mindössze annyi, hogy letöltjük a kiegészítőt (Opera és Chrome böngészőkhöz is elérhető), megnyitjuk a Netflixet a böngészőnkben, majd a videós tartalmak címe melletti kis grafikon ikonra bökünk.

Fotó: 24.hu

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik