Tech

Továbbra is köhög a Vodafone netszolgáltatása

A szolgáltató kedd délelőtt közölte, hogy elhárították a hétfő este felmerült problémát, ennek ellenére még rengetegen panaszkodnak.

Hétfő este hét óra körül jelezték az egykor még UPC-s ügyfelek a Vodafone Hungary Facebook-oldalán, hogy a nap folyamán többször is akadozott az internet a UPC-től átvett hálózaton, estefelé pedig egyes helyeken teljesen elment. Az ügyfélszolgálati vonalak is túlterhelődtek. Este nyolc órakor a magyar szolgáltató posztban tájékoztatott, hogy munkatársai már dolgoznak a probléma elhárításán, a szolgáltatás működésében valóban fennakadás tapasztalható.

Kedd délelőtt frissítették a bejegyzést, miszerint az otthoni internetszolgáltatás működése helyreállt, a fennakadást okozó gondot elhárították.

Ennek ellenére a frissítés után még rengeteg hozzászólás érkezett délelőtt a bejegyzés alá arról, hogy sokaknál még nincs net, vagy ha van is, jelentős lassulást tapasztalnak.

A lassan betöltődő oldalak mellett sokan panaszkodnak arra, hogy megbízható kapcsolat hiányában ellehetetlenül az otthoni munkavégzés, tanulás, videokonferenciákon való részvétel.

UPDATE: Otthoni internetszolgáltatásunk működése helyreállt, a fennakadást okozó gondot elhárítottuk. Köszönjük a…

Közzétette: Vodafone Hungary – 2020. április 27., hétfő

A közösségi médiában közzétett hozzászólások alapján, nem csak a magyar felhasználókat érintette a dolog, a németországi szolgáltató szóvivője egy helyi lap számára megerősítette, hogy az adatforgalmat szabályzó szerverükön lépett fel szoftveres probléma. A közösségi médiában közzétett bejegyzések szerint pedig több európai országban, Németországon kívül még Csehországban, Szlovákiában, Svájcban, Romániában és Lengyelországban sem működött megfelelően a Vodafone-UPC vezetékes internethálózata.

A szolgáltatót kerestük kérdéseinkkel a hétfő este óta tapasztalható akadozással kapcsolatban, amint válaszolnak, cikkünket frissítjük.

(Kiemelt kép: GettyImages)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik