Tech

Még többet lehet spórolni e-rollerrel

Már a magyar fővárosban is elérhető a Lime elektromos rollermegosztó legújabb előfizetéses szolgáltatása, amely hét egymást követő napra korlátlan rollerfeloldási lehetőséget nyújt a felhasználóknak, a legelőnyösebb mikromobilitási megoldásokkal segítve őket a mindennapos városi közlekedésben. Az új lehetőséget azért vezetik be Budapesten, mert a régióban itt a legsikeresebbek a Lime e-rollerjei, a megtett utak és a felhasználószám tekintetében egyaránt.

A LimePass a Lime mobil applikációján keresztül igényelhető. az app megnyitása után a bal felső sarokban lévő Menü gombra kattintva a LimePass heti bérlet opciót kell kiválasztani, majd követni az ott megjelenő utasításokat.

Az 1600 forintos előfizetési díj kiegyenlítése után 7 napon át díjmentesen lehet feloldani a Lime rollereket, csupán a menetidő percdíját számolja fel a szolgáltató.

A rollerek használatának gyakoriságától függően a heti előfizetés ára már akár 2-3 nap alatt megtérülhet, míg a napi kétszeri e-rolleres utazás esetén, egy hét alatt a feloldási díj több mint 50 százaléka megspórolható.

A LimePass heti bérlet funkciót tavaly decemberben indították el először az Egyesült Államokban, Ausztráliában és Új-Zélandon, most januártól pedig már Európában is elérhető.

A Föld-Hold távolság háromszorosát tettük meg e-rollerrel itthon
A Lime összesítette az e-rollermegosztás budapesti indulása óta regisztrált legérdekesebb adatokat és statisztikákat. 

(Kiemelt kép: AFP)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik