Tech

Három nap ingyen mobilnetet ad a Vodafone karácsonyra

A Vodafone okostelefonnal rendelkező lakossági előfizetői három nap díjmentes, korlátlan adathasználatot kapnak, az okostelefonnal nem rendelkezők pedig három nap díjmentes hanghívást.

Az ingyenes adatról a Vodafone SMS-ben vagy e-mailben értesíti a JóDolgok Programba regisztrált ügyfeleit,

akik a MyVodafone applikáción belül a JóDolgok menüponton keresztül jutnak hozzá a kedvezményhez december 31-ig. A díjmentes hívás a szolgáltató által továbbított értesítő SMS-re küldött válasz SMS-sel aktiválható. A díjmentes adat és hívás a meglévő szolgáltatáscsomag havidíjában foglalt adatforgalomra, illetve hívásokra irányadó, azonos feltételekkel felhasználható.

A belföldön és az EU területén egyébként is teljes korlátlanságot biztosító RED Infinity Pro szolgáltatáscsomaggal rendelkezők ezer forint havidíjkedvezményt kapnak karácsony alkalmából.

Fotó: iStock

A szolgáltató RED előfizetéssel 30 ezer forint kedvezményt ad minden újonnan vásárolt mobiltelefon készülékre. Aki az ünnepi időszakban, december 2-tól visszavonásig 2 éves lakossági RED-előfizetéssel egy összegben vagy 21 havi kamatmentes részletre vásárol bármilyen mobiltelefont a Vodafone-nál, az jelentős készülékkedvezményben részesül, legfeljebb a vételár erejéig. A kedvezmény RED Live és RED Live+ tarifák esetén 30 ezer, RED Infinity Pro díjcsomag esetén pedig 42 ezer forintot jelent.

Emellett a UPC vezetékes ügyfeleknek határozott időre történő Vodafone RED Live és RED Live+ szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 2 ezer, míg RED Infinity Pro szolgáltatáscsomag vásárlása esetén 3 ezer forint havidíj-kedvezményt ad. A UPC Magyarországnál digitális televíziós előfizetéssel rendelkezők az ünnepi időszakban három napig, december 24-től december 26-ig a Paramount Karácsony elnevezésű exkluzív, reklámmentes televíziós csatornát kapnak.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik