Tech

3020 forintos Windows 10 a Cyber héten (X)

A GoodOffer24-en elindult a Black Friday utáni Cyber hét, amely során még olcsóbban juthattok hozzá a kedvenc operációs rendszeretekhez.

Hivatalosan a Cyber hétfő a Black Friday-t követő hétfő, amin a népszerű webshopok még egy utolsó nagy leárazást tartanak az évben. Ez azt is jelenti, hogy december másodikával nem ér véget az akció hullám, de nézzük is meg mit kell tudni erről az időszakról.

A GoodOffer24 megnyitotta a Cyber hétfő akciósorozatát, ami a nevével ellentétben egy egész héten keresztül tart majd. A már jól megszokott Windows és Office programokat tudja most is mindenki beszerezni, viszont most még többet faragtak az árból. Készült egy összefoglaló oldal is, ahol az összes fontos Microsoft terméket összeszedtél.

30%-os kedvezmény a Cyber héten

A GoodOffer24 tovább faragta a Black Friday-es árakat, így az XBFOFF30 kupont felhasználva már jobb árakat kaphattok, mint novemberben. Az alábbi listában megtalálhatjátok a legjobb ajánlatokat:

35% kedvezmény az Office 2019 termékekre

Ha jó akciót kerestek Office 2019-re, akkor ne is kutass tovább. Ezekhez a termékekhez az XBFOFF35 kuponnal az alábbi árakon juthattok hozzá:

A GoodOffer24 egy kiváló, szoftverekre specializált webáruház, ahol a legnépszerűbb Microsoft termékeket tudjátok beszerezni. A rendelés után szinte azonnal megkapjátok érkezik egy email a licenc kulccsal. Ráadásképp 1 év teljeskörű garancia jár minden szoftverre, így ha bármilyen probléma merülne fel, azonnal visszatérítik a vételárat.

Ha további információra van szükségetek akkor ne szégyellősködjetek, keressétek a GoodOffer24 ügyfélszolgálatát az info@goodoffer24.com email címen, készséggel segítenek.

Fizetési lehetőségek

A jól megszokott bankkártyás fizetés mellett fizethettek PayPallel is, ami az egyik legbiztonságosabb fizetési mód, ha külföldi webshopból rendeltek, hiszen a legjobban működő vásárlóvédelemmel rendelkeznek.

Cyber heti vásár: https://www.goodoffer24.com/cyber-monday.html

Ügyfélszolgálat email cím: info@goodoffer24.com

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Goodoffer24-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik