Tech

Nem biztos, hogy Önnél van a hiba, ha nem tud valamit letölteni

A Mozilla Firefox számos felhasználója szembesült azzal a problémával, hogy a böngészővel nem tudtak letölteni fájlokat az internetről. A Mozilla hibabajelentő oldala szerint amikor az érintettek letöltenének valamit, a böngésző azonnal megszakítottnak jelzi a folyamatot, a letöltések mappájában pedig egy üres fájl jelenik meg.

A probléma azután jelentkezett, hogy a felhasználók frissítettek a szoftver 69.0.2-es verziójára, de a kérdéses verziószámot használók közül sem mindenkit érint. A visszajelzések alapján az olyan 32 bites, illetve 64 bites Windows 10-et futtató gépeken okoz fennakadást a frissítés, amelyeken aktiválták a szülői felügyeleti eszközöket. Mac és Linux platformokon nem tapasztalták a dolgot.

A fejlesztők szerint a Windows 10 szülői felügyeleti eszközei állnak a letöltések útjába, de még nem adták ki a javítást a böngésző stabil változatához. Aki nem tudna várni, annak érdemes eltávolítani gépéről a böngészőt, majd egy régebbi verziót telepítenie, illetve letiltani az automatikus frissítést a beállítások közt.

(Kiemelt kép: iStock)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik