Tech esport

Már mobilon is játszható a Call of Duty

IOS-en és Androidon is elérhetővé vált a Call of Duty: Mobile – írja a Gamespot. Igaz, kedden még sok felhasználónak problémái adódtak az appal, többeknek nem sikerült tovább jutniuk a töltőképernyőnél.

A fejlesztő Tencent Games és Timi Studios szerint az ingyenes játék rengeteg tartalmat emel át a Black Ops– és a Modern Warfare-sorozatokból.

A játék testreszabható irányítással, ismert karakterekkel és fegyverekkel, illetve több játékmóddal, így például battle royale-lal készült.

Az alkalmazás a App Store-ból és a Google Play Store-ból egyaránt letölthető. A kiadó Activision szerint folyamatosan érkeznek majd az új tartalmak a játékba, többek közt szezonális frissítésekkel is készülnek.

Érdekes módon a GameLoop oldalán a Call of Duty: Moblie PC-n, egérrel és billentyűzettel játszható verziója is elérhető. Azt nem tudni, hogy a verzió hivatalos-e, egyelőre sem a kiadó, sem a fejlesztő nem reagált a megjelenésre. Mobilon bizonyosan nehezebb lesz az irányítás, így a PC-s felhasználók hatalmas előnyhöz juthatnak majd.

Kiemelt kép: YoutTube/GameSpot Trailers

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik