Tech

Óriási őszi Windows 10 leárazás (x)

A cikkben lévő 25%-os kuponnal akár 3200 forintért is vásárolhattok Windows 10-et.

Eljött az ősz, de nem csak az eső, hanem az árak is elkezdtek zuhanni az égből. A Windows 10 és az Office programcsomag a legtöbbet használt szoftverek a PC-s körökben, nem véletlen, hiszen kategóriájukban az átlag felhasználó számára verhetetlenek a képességeik.

Éppen ezért a GoodOffer24 elindította az őszi mega kampányát, amelynek keretében hatalmas leárazással készültek a vásárlóiknak. Ezen felül ráadásul exklúzív kuponokkal is kedveskedtek csak nektek, így még olcsóbban juthattok hozzá a Microsoft szoftvereihez.

25% kedvezmény Windows 10-re és Office 2016-ra

Az XAUTUMN25 kuponnal 25% kedvezményt kaptok az alábbi termékekre. Akár csomagban is megvásárolhatjátok a Windows 10 és Office 2016 párost, így sokkal olcsóbban juthattok hozzájuk.

Office 2019 exklúzív kuponnal

Ha a legújabb Office programcsomagra van szükségetek akkor 30% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg az XLOFF30 kuponnal, ráadásul ebben az esetben is lehetőségetek van Windows 10-zel együtt megkaparintani, ahogyan az előbbi esetben, úgy itt is nagyobb kedvezménnyel.

 

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy évek óta stabilan működő, szoftver licenceket forgalmazó webshop. Főleg a Microsoft termékeivel foglalkoznak, amiket a lehető legalacsonyabb áron kínálnak. A megbízhatóságát jól mutatja a Trustpilot oldalon megtalálható értékelésük, ahol több száz elégedett vásárlójuk értékelte őket.

Gyors „szállítás” és támogatás

A Goodoffer24.com-os rendelést követően kimondottan hamar megkapjuk, amiért fizettünk, de ha esetleg nem érkezne meg az email, érdemes megnézni a spam mappát is. Ha mégis valamilyen problémába ütköznénk, a webshop által üzemeltett ügyfélszolgálathoz bármikor fordulhatunk, bármilyen kérdéssel. Őket az info@goodoffer24.com email címen lehet elérni, és készséggel segítenek bármilyen felmerült kellemetlenség során, illetve kifejezetten kérték, hogy ezen az elérhetőségen keressék őket az ajánlat legalitásában kételkedők is, szívesen megválaszolnak bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdést.

Érdemes megjegyezni, hogy mielőtt használnánk a Microsoft szoftverekhez szánt kulcsokat ezekről a linkekről tudjuk letölteni a kívánt szoftvereket:

Windows 10

Microsoft Office

Ha érdekelnek további ajánlatok, akkor érdemes ellátogatni az oldalukra, hiszen rengeteg egyéb digitális terméket, játékkódokat is megtalálhattok a Goodoffer24-en.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A 24.hu teljesen függetlenül működik a Goodoffer24-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik