Tech

Vásárolj Windows 10-et 90% kedvezménnyel (X)

Már 3200 forinttól elérhető a legnépszerűbb operációs rendszer.

A Windows 10 négy évvel az indulása után először több mint 50%-os piaci részesedéssel rendelkezik az asztali számítógépek és laptopok között. Ezt alátámasztja a Netmarketshare augusztusi kutatása, ami szerint a legújabb Microsoft operációs rendszer népszerűsége továbbra is csak növekszik.

Ez lehet az első jel, ami arra utal, hogy érdemes mindenkinek lecserélni régi rendszerét.

Nem szabad elfelejteni, hogy a Windows 7 támogatását hamarosan – 2020. január 14. – megszünteti a Microsoft, ezzel pedig az utolsó szög is belekerül a rendszer koporsójába. Mivel biztonsági frissítések híján megnövekszik a sebezhetőségi kockázat, érdemes minél hamarabb frissítenünk az újabb verzióra, amihez jó ajánlatot is tudunk mutatni.

Windows 10 akár 90%-os kedvezménnyel

A GoodOffer24 egy webáruház, ahol rendkívül nyomott áron jól ismert szoftvereket szerezhetsz, úgy mint a Windows 10, Office 2016 vagy Office 2019.

A GoodOffer24 nagyon jó értékeléseket kapott a tíz éves működése során, amit akár te is megtekinthetsz a Trustpilot oldalukon. A vásárlástól az aktiválásig csak pár perces folyamat egy licencelés, de amennyiben probléma lépne fel, a 24/7-ben rendelkezésre álló online ügyfélszolgálat igyekszik a lehető leghamarabb segíteni nektek.

Az X24HUOFF kuponkódot felhasználva 25% kedvezményt kaptok minden Microsoft termékre, így a következő árakon tudjátok megvásárolni őket:

Microsoft Office 2019 csomagok 30% kedvezménnyel

Ha szükséged lenne a legújabb Office programcsomagra, ami egyértelműen a legnépszerűbb irodai alkalmazás jelenleg, akkor jó hírünk van, ugyanis az XLOFF30 kuponnal 30% kedvezményt kaptok az önálló szoftverre, de a Windows 10 + Office 2019 csomagokra is:


Gyors „szállítás” és támogatás

A Goodoffer24.com-os rendelést követően kimondottan hamar megkapjuk, amiért fizettünk, de ha esetleg nem érkezne meg az email, érdemes megnézni a spam mappát is. Ha mégis valamilyen problémába ütköznénk, a webshop által üzemeltetett ügyfélszolgálathoz bármikor fordulhatunk, bármilyen kérdéssel. Őket az info@goodoffer24.com email címen lehet elérni, és készséggel segítenek bármilyen felmerült kellemetlenség során, illetve kifejezetten kérték, hogy ezen az elérhetőségen keressék őket az ajánlat legalitásában kételkedők is, szívesen megválaszolnak bármilyen, ezzel kapcsolatos kérdést.

Érdemes megjegyezni, hogy mielőtt használnánk a Microsoft szoftverekhez szánt kulcsokat ezekről a linkekről tudjuk letölteni a kívánt szoftvereket:

Windows 10

Microsoft Office

Ha érdekelnek további ajánlatok, akkor érdemes ellátogatni az oldalukra, hiszen rengeteg egyéb digitális terméket, játékkódokat is megtalálhattok a Goodoffer24-en.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik