Ezeket a játékokat kapod meg PS4-en havi 1500 forintért az EA Access keretében

Mától indul az Electronic Arts előfizetéses szolgáltatása PS4-en. Összeszedtük az EA Access keretében elérhető játékokat.
Kapcsolódó cikkek

Xbox One-ra és PC-re már évek óta elérhető az Electronic Arts kiadó EA Access névre hallgató előfizetéses szolgáltatása, ami havi 5 dollárért (cirka 1500 Ft) hozzáférést biztosít a vállalat több tucat játékához, amik egészen addig szabadon letölthetők és elindíthatók, amik a felhasználónak élő előfizetése van. Az EA Access július 24-én megérkezett PS4-re is, és ennek apropóján listába szedtük, hogy melyek azok a videojátékok, amik az előfizetők számára elérhetők a szolgáltatáson keresztül:

Az EA Access szolgáltatás ugyanakkor nemcsak ezekhez a játékokat biztosítja a felhazsnálók számára, de a havidíj rendszeres kifizetése esetén a megjelenésük előtt kipróbálhatók a kiadó új játékainak egy része (általában az első pár óra), illetve az Electronic Arts termékeinek megvásárlásakor 10% kedvezményt jár PlayStation Store-ban. Azzal ugyanakkor érdemes tisztában lenne, hogy a fenti játékok multiplayer része csak akkor használható, a PlayStation 4 konzolon rendelkezünk PS Plus előfizetéssel is.