Tech

Fiatalkorúval kavart, örökre eltilthatják

A 2018-ban megjelent verekedős játék, a Super Smash Bros Ultimate összetartó közösségét eléggé meglepte, amikor a játék egyik legjobb profija, Elliot “Ally Ultimate” Carroza-Oyarce múlt héten bejelentette visszavonulását – írja a The Nerd Stash. Az indoklás még sokkolóbb volt:

Carroza-Oyarce azért hagyja ott az e-sportot, mert néhány évvel korábban járt egy mostani versenyzővel, aki akkor csak 16 éves volt.

A most 27 éves Ally Ultimate azért döntött úgy, hogy beszámol a történtekről, mert korábban hazudott a kapcsolatáról. Egy másik játékos már korábban megvádolta a férfit, hogy egy fiatalkorúval tartott fenn kapcsolatot, ám Carroza-Oyarce akkor még hárított.

Kép: iStock

Ally Ultimate most elismerte a történteket, de kiemelte, hogy szexuális viszony nem volt közte és a Captain Zack nevű játékos között. Carroza-Oyarce vallomása után a másik érintett is megszólalt, Captain Zack azt írta, lezártnak tekinti az ügyet.

A hír kapcsán a Super Smash Bros közösség nem hivatalos irányító szervezete bejelentette, hogy Carroza-Oyarcét örökre el akarják tiltani a profi játéktól.

Kiemelt kép: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik