Tech

32 megapixeles szelfikamerát kap a Samsung új mobilja

Miután a külföldi lapok bőszen cikkeztek a Samsung Galaxy A70 kiszivárgott részleteiről, a cég hivatalos közleményben is tudatta az eszköz részleteit, aminek tervezésekor azokat a „digitális bennszülötteket” tartották szem előtt, akik életük legfontosabb pillanatait kiemelkedő minőségben szeretnék megosztani a világgal – írják a közleményben.

A Galaxy A70 6,7 colos, 20:9-es képarányú Infinity-U Display kijelzője az eddigi legnagyobb a Galaxy A-szériában. Ahogy már korábban is sejteni lehetett, az ujjlenyomat-olvasó a panel alá épült be, a középre helyezett cseppalakú-notchban pedig a szelfikamera nyugszik, ami ezúttal 32 megapixeles, f/2.0-ás rekeszértékkel. Ide kerültek az arcfelismeréshez szükséges érzékelők is.

Galéria
Forrás: Samsung

A hátlapra triplakamera-rendszer került, ami egy 32 megapixeles főkamerából (f/1.7), egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű lencséből (f/2.2), és egy 5 megapixeles mélységérzékelőből (f/2.2) áll. A mélységérzékelővel ellátott lencsének köszönhetően a kép elkészítése előtt és után is állítható a fókusz és a mélységélesség. A szoftver alapból 20 jelenetet ismer fel, és adott a hibaérzékelés funkció is, ami még a fotó lekapása előtt azonosítja a hibákat.

A mobilt egy 4500 milliamperórás telep látja el energiával, és támogatja a 25 wattos gyorstöltést is. Négy egyedi színben lesz elérhető, a korall mellett kék, fekete és fehér árnyalatokban. A hátlapi borítás emellett prizma effektust kapott, így a ráeső fénytől függően különböző színátmenetek jelennek meg rajta.

A Galaxy A-széria új tagjait április 10-én mutatja be a gyártó egy külön eseményen, vélhetően a hivatalos árakról is ekkor hallhatunk.

Samsung Galaxy A70 specifikációk

  • Kijelző: 6.7” FHD+ (1080×2400), Super AMOLED Infinity-U
  • Hátlapi kamera: Főkamera: 32MP, F1.7
    Ultraszéles látószögű lencse: 8MP, F2.2 (123°)
    Mélységérzékelő: 5MP, F2.2
  • Előlapi kamera: 32 MP, F2.0
  • Váz: 164.3 x 76.7 x 7.9mm
  • Processzor: nyolcmagos, (Dual 2.0GHz + Hexa 1.7GHz)
  • RAM/ROM: 6 GB/ 128 GB (512 GB-ig bővíthető)
  • Akkumulátor: 4500 mAh
  • Operációs rendszer: Android 9.0 Pie
  • Színek: fekete, kék, fehér, korall

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik