Tech

Saját oldalán szivárogtatott a Huawei a P30 mobilokról

A Huawei jövő héten mutatja be Párizsban a vadonatúj P30 mobilokat, amikről jelen állás szerint minden lényeges információ kiszivárgott a netre, a külsőtől kezdve a pontos hardverspecifikációkig, árakig, sőt nemrég azt is láthattuk, milyen árnyalatokban lesznek választhatók.

Ilyen színekben jöhetnek a Huawei P30 telefonok
Már tényleg mindent tudni lehet az új csúcsmobilokról.

De még mindig hova mit szivárogtatni, csütörtökön maga a cég weboldalára került fel idő előtt „véletlenül”az eszköz oldala, a Huawei Watch GT Active eszközzel karöltve, így most már tényleg nincs ok kételkedni az eddig rebesgetett specifikációkban.

A képeken jól látszik, hogy a P30 Pro hátlapjára négy kamera is kerül, és tízszeres optikai zoommal lesz felszerelve, illetve tényleg szinte káva nélküli keret jellemzi majd az előlapot. A hátlapra rakott 40 megapixeles főkameraegységet „Super Spectrum Sensor” néven említik. Ez az első alkalom is, hogy közelebbről lehet látni a ToF (Time of Flight) érzékelőt.

Forrás: The Verge

A gyártó említ egy funkciót is, amiről korábban nem hallhattunk eddig: a „dual-view”, azaz duplanézetes videózást, ami két hátlapi kamerát használ ki, az egyik a tízszeres zoom. A különleges móddal lehetővé válik, hogy egyszerre két különböző perspektívából is rögzítsen az eszköz, igaz a megjelenéskor ez még nem lesz elérhető. Az oldalt azóta levette a cég, de természetesen az internet nem felejt.

Forrás: The Verge / Huawei

Ajánlott videó

Olvasói sztorik