Tech esport

Egyhetes, de már milliókat rántott magával

Az Apex Legends múlt hét hétfőn jelent meg, de már most 25 millió felhasználóval rendelkezik – írja a Variety. Az Electronic Arts alá tartozó fejlesztő, a Respawn Entertainment szerint a hétvégi csúcs során egy időben 2 millióan játszottak a programmal. Az ingyenes videojáték már néhány nappal a megjelenése után jelentős sikert ért el, mindezt úgy, hogy nem is volt komoly reklámja a kiadása előtt.

Apex Legends
Néhány óra alatt milliók estek neki, mi az?
Az Apex Legends hétfő este jelent meg, és már milliók töltötték le.

Andrew Wilson, az EA feje szerint az elmúlt negyedév nem alakult túl jól vállalat számára, de bíznak benne, hogy az Apex Legends, illetve a rövidesen érkező Anthem az elvárásoknak megfelelően fog szerepelni.

Az Apex Legends az egyre népszerűbb battle royale műfaj képviselője: a felhasználók nyolc, különböző képességű karakter közül választva küzdhetnek meg egymással háromfős csapatokban, a lényeg pedig, hogy végül egy csapat tagjai maradjanak életben. A játék más battle royale-okhoz képest több újítást is tartalmaz, érdekes lesz figyelni, hogy miként szerepel majd a riválisok, például a Fortnite mellett.

A program ingyenesen beszerezhető Xbox One-ra, PlayStation 4-re és PC-re az EA oldaláról.

Kiemelt kép: YouTube/GameSpot Trailers

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik