Tech

Gigantikus aksit kap az Energizer mobilja

Már maga a tény meglepő lehet sokak számára, hogy az Energizer neve alatt okostelefonok is készülnek, de a készülékeket gyártó francia Avenir Telecom erre rádobott egy lapáttal azon bejelentésével, hogy a februári Mobil Világkongresszusra nem egy, nem is kettő, hanem rögtön 26 új modellt visznek ki. Ezek közt lesz számos olyan darab, ami csúcskategóriás fejlesztéseket kap, például előugró kamerát, összehajtható kijelzőt, vagy éppen brutális, 18 ezer milliamperórás telepet.

A 9to5Google szerint ezt a sok mobilt a Power Max, Ultimate, Energy, valamint Hardcase nevű szériák alatt mutatják be. Az Energy és a Hardcase paletta főleg olcsóbb feature telefonokat vonultat fel, az igazán finom dolgokat pedig a Power Max széria tartogatja majd, többek közt egy 18 ezer milliamperórás teleppel felszerelt darabot, ami a világ legnagyobb akkumulátorral felszerelt mobiljának címét örökölheti meg az eddigi helytartó, 16 ezer milliamperórás Power Max P16K Pro után.

Az Energizer bivalyerős csúcsmobilja 40 napig bírja egyetlen töltéssel
Ez lehet a világ legerősebb mobilakkumulátora.

A frissen bevezetett, felső kategóriát jelentő Ultimate-vonalban sorakoznak majd a prémiummodellek, amik olyan prémiumfejlesztéseket kínálnak, mint a kipattintható kamera, vagy a cseppalakú notch. Hogy ebből a sok belebegtetett innovációból mi valósul meg, arról a február 25-án rajtoló MWC-n tudhatunk meg többet.

(Kiemelt képünkön az Energizer Power Max P16K Pro látható.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik