Tech

Megint lecsap a kilencvenes évek legnagyobb hülyesége

A kilencvenes évekről a popkultúra rajongóinak két fő őrület juthat eszébe, ha szörnyecskékről van szó: a Pokémon, na meg a tamagocsi. Ezek a brandek napjainkra sem tűntek el, sőt reneszánszukat élik: elég csak a Pokémon Go mobiljáték sikerére gondolni, illetve arra, hogy a nevelgetős tojásjáték tavaly ismét kaphatóvá vált hazánkban is.

Magyarországra is visszatért a Tamagotchi
Az immár 20 éves játék újfajta kiadása nálunk is kapható.

A Bandai és a Tamagotchi most közös égisz alá hozza ezt a két régi kedvencet, méghozzá egy pokémonos tamagocsi-tojással, amiben az egyik legnépszerűbbnek számító zsebszörnyet, Eevee-t lehet nevelgetni. Attól függően, hogy mennyit és miként törődik vele a játékos, a későbbiekben Espeon, Umbreon, Sylveon, Vaporeon, Flareon, Jolteon, Leafeon, vagy Glaceon válhat belőle.

És ha ez nem lenne elég, még maga a tamagocsi játék is kétféle változatban lesz kapható, az „I love you, Eevee”, és a „Colorful friends” dizájnokkal, így a gyűjtök ugyan nem szerezhetik meg mind az összes pokémont, de a különféle Eevee-k bezsákolása valószínűleg kielégíti majd a vágyaikat.

A rossz hír, hogy az Eevee-s játékszer csak Japánban jelenik meg, január 26-án kezdik el árusítani 2300 jenes, azaz körülbelül 5600 forintos áron. Több információt a Tamagotchi hivatalos japán weboldalán lehet olvasni, már aki el tudja.

Fotó: Tamagotchi

Ajánlott videó

Olvasói sztorik