Tech

Szülinapi Black Friday – 18 éves a Notebook.hu (X)

18 éve bejegyeztek egy új domain nevet. Notebook.hu- ez a név mára már egyet jelent az egyszerű és minőségi notebook vásárlással. Bármilyen notebookra is gondolunk, az első, hogy meglátogatjuk az oldalukat, mert itt pontos információkkal és hihetetlen árakkal fogadnak minden vásárlót.

A Notebook.hu azonban nem elégedett meg azzal, hogy lett egy remekül működő weboldala, hanem a folyamatos fejlődést tartja szem előtt. Az elmúlt 6 évben számtalan beruházás és növekedés jellemzi.

Tinédzser korba lépve a cég célul tűzte ki, hogy bekerül a legnagyobbak közé. Az elmúlt 6 évet arra szánták, hogy méltón ünnepelhessék majd a nagykorúság napját.

A 18 éves cég, az elmúlt 6 év alatt 7 saját és 1 franchise üzletre bővítette boltjai számát. Budapesten, 5 helyen, Szegeden, Pécsen és Debrecenben is állnak a vásárlók szolgálatába. https://www.notebook.hu/szakuzleteink

Azok, akik minden részletre kíváncsiak, amikor új notebookot, tabletet, okostelefont vagy kiegészítőt vásárolnak, azok, akik sorban állás nélkül szeretnek vásárolni, azok, akik szeretnék a saját kezükkel is megismerni a terméket, biztosan őket választják. Azok számára, akik szeretik az igazi világmárkákat, akik szeretnek válogatni, és azoknak is, akiknek fontosak az akciók, biztosan a Notebook.hu a legjobb választás.

Fantasztikus szakértő csapat segíti a vásárlást. 36 alkalmazott várja, hogy minden kérdésünkre válaszoljanak. Így talán nem is meglepő, hogy a cég az elmúlt 6 évben 1 milliárdról 4 milliárdra növelte a bevételét.

És, hogy mit kínálnak a születésnapjukon? Világmárkákat még jobb árakon, és egy igazi kuriózumot.

Szülinapi Black Friday – akció és ingyen hitel egyben!

Ha november 15 és 18 között vásárolsz, velük ünnepelhetsz, mert most hihetetlen áron lehet a tiéd, amire vágytál, és az akció mellé ingyen hitelt is igényelhetsz. 18 havi 0% THM!

Hatalmas leárazással és 18 havi 0%-os THM-mel csak a 18 éves Notebook.hu szülinapozik!

https://www.notebook.hu/szulinapi-black-friday

Látogass el weboldalukra, vagy nézz be a boltjaikba, és neked is ünnepi hangulatod lesz az áraktól!

További információ a cégről: https://www.notebook.hu/rolunk

Ajánlott videó

Olvasói sztorik