Tech esport

Nem úgy jöhet a pokol, ahogy hittük

A Blizzard júniusban maga hintette el egy álláshirdetésben, hogy egy új, még be nem jelentett Diablo-projekten dolgoznak. Ez elég okot adott a bizakodásra a rajongóknak azzal kapcsolatban, hogy már készül a következő teljes értékű rész, ám korábban már lehetett hallani arról is, hogy a Blizzard Nintendo Switch-re portolja majd a Diablo III-at, és valójában erről van szó.

A hétvégén kiszivárgott, hogy a cég boszorkánykonyhájában egy Diablo: Reign of Terror elnevezésű projekten is dolgoznak, ennek kapcsán pedig elindult a találgatás, hogy ez lehet a következő Diablo-játék címe.

A Blizzard hamar lehűtötte a lelkesedést, a cég szóvivője közölte, hogy Reign of Terror elnevezés nem játékszoftverhez kapcsolódik, hanem egy olyan brandhez, ami alatt különféle termékeket (posztereket, pólókat) fognak kivinni az idei BlizzCon rendezvényre.

Ez alapján legalább azt biztosra lehet venni, hogy a BlizzConon szóba kerül a franchise jövője is. Pletykák szerint az is lehetséges, hogy egy Diablo-témájú animációs sorozat indul a Netflixen. Az elemzők szerint mivel a Reaper of Souls kiegészítő óta nem jött ki teljes Diablo, 2020-ra várható az érkezése, amennyiben igen, arról már most beszélhet a Blizzard a rendezvényen – biztosat csak akkor fogunk megtudni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik