Tech esport

Szeptemberben tör ki az újabb háború

A Battlefield V mindenki számára elérhető bét verziója szeptember 6-tól lesz elérhető – írja a GameSpot. Az előrendelők és az Origin Access és EA Access előfizetői ráadásul két teljes nappal korábban kipróbálhatják a sorozat legújabb részét, sőt, az előletöltést már szeptember 3-án megkezdhetik.

Battlefield V nyílt bétája minden platformon (PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on) elérhető lesz, és a Rotterdam, illetve az Artic Fjord nevű pályákon játszhatnak majd a felhasználók – előbbin a Conquest, míg az utóbbin a Conquest és Grand Operations mód lesz kipróbálható.

A Rotterdam egy városi pálya lesz, ahol a játékosok már a nyílt béta alatt megcsodálhatják a játék teljes fizikáját és rombolási dinamikáját. A Grand Operations ezzel szemben egy összetettebb terep, ahol több pályarészen és kihíváson keresztül verekedhetjük végig magunkat egy történelmi események által inspirált sztorin. Emellett a felhasználók a Tides of War módból is kapnak némi ízelítőt – ehhez a tervek szerint minden hónapban egy-egy újabb fejezet készül. Azok, akik az első, nyílt bétára készült részt végigviszik, a teljes játék megjelenésekor egy különleges dögcédulát fognak kapni a játékban.

Battlefield V a közelmúltban egyébként új trailert is kapott.

Battlefield V október 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, igaz, az előrendelők október 16-án, az Origin Access Premier-előfizetők pedig már október 11-én kipróbálhatják a teljes játékot.

Kiemelt kép: Electronic Arts

Ajánlott videó

Olvasói sztorik