Tech

Meglepő helyen bukkantak óriási vaginára

A No Man’s Sky című videojáték 2016. augusztus 10-én jelent meg, és  hamar igen komoly botrányt kavart azzal, hogy a végleges verzióból számos olyan funkció hiányzott, amit korábban beharangoztak a fejlesztők. A készítésért felelős Hello Games ezért folyamatosan toldozgatta a programot, olyan frissítésekkel álltak elő, ami rengeteg játékost csábított vissza a felfedezős/űrutazós videojátékba.

A játék lényege, hogy a játékos lepottyan valahová egy hatalmas univerzumban, megjavítja az űrhajóját, majd kinyílik előtte a világ, és oda repked a bolygók, naprendszerek és galaxisok között, ahová csak szeretne. A belső nézetes játékban bolygók milliói várják, hogy felfedezzük őket, idegen fajokkal találkozhatunk, ősi romokat tárhatunk fel, nyelveket tanulhatunk, illetve a fejleszthető űrhajónk volánja mögé pattanva csatákba keveredhetünk másokkal.

ERRŐL VAN SZÓ – Forrás: Christopher Livingston (PCGamer)

A kitartó kalandorok pedig rendre találnak rá furcsa, vagy megmosolyogtató dolgokra, még mindig több ezren bolyonganak kitartóan a procedurálisan generált univerzumok közt. Többek közt a PC Gamer szerzője is, aki arról számolt be egy cikkben, milyen meglepő dolgokkal futott már össze a programban, például egy olyan holddal, aminek felszínét masszív vagina díszíti.

Tudom, hogy sok játékos van, akik a terraformáló eszközökkel péniszeket rajzolnak a bolygókra, de ez a vagina akkora, hogy látod az űrből, és nem lehet játékosok műve. Ez egy matematikai jelenség, ami úgy sült el, hogy egy nagy vagina lett belőle. Vagy egy gyertyaláng is lehet, attól függ, te mit látsz bele.”

– írja cikkében.

A Dagnor III nevű hold, ami a Crobia nevű bolygó körül kering, egy teljesen üres hold volt, amin nem talált se élőlényt, se növényzetet.

Még a vagina is eltűnt, ha túl közel szálltam, sokkal inkább véletlenszerű repedezésekké vált a hold felszínén, azelőtt, hogy landolni tudtam volna. Számomra azonban mindig is a Dagnor III Vagina Holdja lesz.”

A szerző több olyan furcsaságot is összeszedett, amivel már volt szerencséje találkozni a játékban. Talált olyan bolygókat, ahol:

  • az űrlények egyfolytában magukkal cipelték a széküket,
  • ahol egy nagy pacaszerű lénynek hatalmas ánusza volt,
  • hatalmas csokisfánk úszott az óceánon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik