Tech

Barack Obama ököllel és fegyverrel megy az ellenfeleinek

Az EA 1994-ben adta ki a nagysikerű Shaq Fu nevű verekedős játékot SNES és Sega Genesis konzolokra, ami egy meglehetősen abszurd darab volt. A program főszereplője Shaquille „Shaq” O’Neal profi kosárlabdás és rapper, aki egy másik dimenzióba kerül Japánból azért, hogy megmentsen egy fiatal fiút egy ősi, rendkívül ártalmas és gonosz múmiától.

A kaland folytatására, a Shaq Fu: A Legend Reborn-ra az IndieGogón kalapozták össze a szükséges összeget 2014-ben, ami a múlt hónapban végül fel is került a Steamre. A programot fejlesztő Big Deez Productions nincs hiányában őrült ötleteknek, ezért ráadásként kiadták a Barack Fu: The Adventures of Dirty Barry nevű DLC-t is, amiben egy láncdohányos, fegyverviselő Barack Obamát kapunk kéz alá, hogy egy 2D-s, régi vágású verekedős játékban osszuk vele a pofonokat.

A Barack szereplésével készült mellékszál valójában mondani sem kell egy paródia, ami azt figurázza ki, hogyan küzd meg Obama olyan politikusokkal, vagy hírességekkel, mint Marine Le Pen szélsőjobbos francia politikus, vagy a rapper Kanye West, akikkel egy klasszikus, oldalra görgetős beat-em up játékok stílusában lehet megverekedni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik