Tech

Májusban mutatják be az LG új csúcstelefonját

Az Engadget portál szúrta ki, hogy az LG szép csendben május 2-ra tűzte ki az idei csúcstelefonjuk, a G7 ThinQ hivatalos bemutatóját. A készülék egyik különlegessége, hogy a V30S-hez hasonlóan már ez is fel lesz szerelve a dél-koreai gyártó saját fejlesztésű, mesterséges intelligencián alapuló ThinkQ virtuális asszisztensével, ami a pletykák szerint a készülék oldalán helyet kapó dedikált gombról lesz aktiválható.

ÁLLÍTÓLAG ÍGY FOG KINÉZNI A G7 THINKQ – Forrás: www.androidheadlines.com

Magáról a telefonról sokkal többet nem tudni, ugyanakkor a neten már kering egy állítólagos készülékfotó, ami nemcsak azt mutatja meg, hogy a készülék milyen színekben lesz elérhető, de világossá teszi azt is, hogy az LG is követi az iPhone X által meghonosított képernyőmegoldást, azaz a kijelző tetején lesz egy apró sziget, ahová a készülék előlapi kamerái és szenzorai kerülnek.

A korábban felröppent pletykák szerint a készülék Qualcomm Snapdragon 845 processzorral, 6 GB RAM-mal és 64 GB belső háttértárral lesz felszerelve, de a fenti képen látható dizjánt és a mobilba épített hardvert illetően csak a május 2-án lehetünk majd biztosak bármiben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik