Tech

A PayPal és a Mastercard közösen egyszerűsítik az online és bolti fizetést

A két cég között létrejött friss megállapodás egyszerűsítheti az online és bolti fizetés folyamatát, továbbá az egész világon felgyorsíthatja a digitális fizetések elfogadását, és mostantól Európában, Dél-Amerikában, Kanadában, a Közel-Keleten, Észak-Afrikában és a Karibi-térségben is elérhetők lesznek a pénzügyi szolgáltatók közös digitális fizetési megoldásai.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a Mastercard alapértelmezett választási lehetőség lesz a PayPal applikációban, a felhasználók pedig a PayPal fiókjukból egyszerűen küldhetnek összegeket Mastercard betéti kártyájukra, és lehetővé válik az egyérintéses fizetés az erre alkalmas elfogadóhelyen.

További előny, hogy a kártyakibocsátó banki partnereivel folytatott együttműködései révén a banki alkalmazások segítségével is hozzáadhatják majd Mastercard kártyáikat PayPal fiókjukhoz. Az így digitalizált Mastercard kártyák használhatók lesznek PayPal pénztárcán keresztül, ami világszerte 6,5 millió egyérintéses helyszínen teszi lehetővé a fogyasztók számára a PayPallel történő bolti fizetést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik