Tech

Ebben a videóban életre kelnek a rémálmaink

Nem is olyan régen számoltunk be először a szerb Ebb Software műhelyében készülő Scorn című videojátékról, ami a horror rajongókat és a monitor előtti borzongás kedvelőit veszi célba, méghozzá olyan látványvilággal, ami egyértelműen H. R. Giger munkásságát veszi alapul.

A belső nézetes program fejlesztése már a végéhez közeledik, viszont a befejezéshez az alkotóknak szüksége volt némi extra tőkére, így a csapat a közösségi finanszírozós Kickstarterre is feltette a játékot,

így bárki hozzájárulhat a PC-s verzió 2018-as megjelenéséhez.

Az eredeti terv 150 000 dollár (megközelítőleg 40 millió forint) összegyűjtése volt, amit az Ebb Software kampánya már meg is haladt 14 000 dollárral, tehát innentől szinte biztosra vehető, hogy jövőre megjelenik a  Steam kínálatában a kifejezetten ígéretesnek tűnő horrorjáték.

Ezt erősíti meg az internetre kikerült tizenöt perces videó is, amiben a program alfa verziója látható. A negyed órás mozgóképen szó szerint a rémálmaink kelnek életre, és a prezentációban már nemcsak a környezetet vehetjük szemügyre, de ízelítőt kapunk a játékmenetből is: mászkálás, keresgélés, egyszerű fejtörők megoldása, és természetesen lövöldözés, méghozzá felfoghatatlanul ocsmány lényekre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik