Tech

Bundás és a haverok – Viberezz a 24.hu-val!

Új közösségi csatornát indít a 24.hu: immár Viberen is megtalálhatóak a legfrissebb híreink! Bónuszként Bundás kutya magyaros matricacsomagja is letölthető, ez a pakk mostantól garantáltan a csetelés alapkelléke lesz.

Ha régóta hiányzott a matricáid közül a Fakocka meg az arccsapkodós szekunder szégyen sticker, akkor van egy jó hírünk, mert megérkezett a 24.hu matricacsomagja a Viberre, ami a cukisághalmok és az összeesküvések felett áll.

A matricákon kívül több extra tartalommal is készülünk: a publikus 24-es ablakban követni lehet, mi történik a szerkesztőségben, érdekfeszítő kulisszatitkokat posztolunk, werkfotókat interjúkról, napindító értekezletről, rossz szóvicceket, sőt még Katz kolléga eddig soha nem látott minivideóit is megosztjuk.

Hogy a kaptafát se felejtsük el, robotunk, H2U4 Droid szolgáltatja 1/1-es csetablakban a híreket a lelkes feliratkozóknak. Csak írj rá a 24.hu-ra és csetbotunk kedvesen köszön, majd beállíthatod mikor és milyen hírekre vagy kíváncsi. Írd be, hogy menü, és máris feljön a speciális billentyű, neked már csak pipálgatni kell. Csak válaszd ki melyik rovatok hírei érdekelnek (belföld, közélet, külföld, szórakozás vagy bréking), és, hogy mikorra kéred az üzeneteket. A legfrissebb hírek elérése is csak egy másodperc, az Aktuális-gomb nyomogatásával, máris pörgetheted a legújabb cikkeinket. Ha csak kiemelt cikkeinkre vagy kíváncsi, az Ajánló-gombbal biztosan megkapod azokat.

Kövesd a 24.hu Viber csatornáját, ismerd meg a szerkesztőség életét, küldj gyúrós Erős Pista matricát a Bundás és a haverok csomagból, majd olvasd a legfrissebb híreket a H2U4 Droid segítségével! Kattanj ránk!

A matricákat itt találod!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik