Tech

Ez a lány nem (csak) a dekoltázsával nyűgöz le

Májusban jelent meg az Injustice 2, amiben a DC-képregények szuperhőseit és szupergonoszait ereszthettük egymásnak látványos bunyók keretében. Habár az alapjátékban is 28 karakter közül választhattunk, a sor ezzel nem ért véget: augusztusban újabb szereplők lesznek elérhetők letölthető formában, köztük Starfire, aki nemcsak a dekoltázsával tesz mély benyomást az ellenfelekre.

Augusztusban érkezik az Injustice 2 első fizetős letölthető tartalma, a Fighter Pack 1, ami a Mortal Kombat-sorozatból ismert Sub Zero és Red Hood mellett tartalmazza Starfire karakterét is. A lángoló hajú lány – akit Koriand’r hercegnőként is ismerünk – a Tamaran bolygóról érkezett a Földre, és ahogy a lenti videóban is látható, nemcsak a meglehetősen extrém öltözetével tudja felhívni magára a figyelmet.

Az Injustice 2-ből az alap kiadás mellett elérhető egy Digital Deluxe Edition, ami mellé alapból jár a Fighter Pack 1, illetve létezik a játékból egy 100 dollárért kínált Ultimate Edition is, ami tartalmazza a jövőben érkező összes letölthető karaktert.

A játékot fejlesztő NetherRealm Studios és a kiadó Warner Bros. Interactive Entertainment összesen hat letölthető csomagot tervez az Injustice 2 mellé, és az első pakkban szereplő hármas mellett a jövőben biztos, hogy fel fog bukkanni Aquaman egyik legnagyobb ellenfele, Mantis, illetve letölthető karakterként lesz elérhető Raiden is, aki a Mortal Kombat-játékokból költözik át a szuperhősök világába.

Élvezettel törtük el Batman gerincét
Végre ismét mi magunk mi kenhetjük el Superman, Flash vagy akár a Zöld Íjász száját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik