Tech

Kütyü készül a pornófüggőknek

A legtöbb ember saját bevallása szerint sosem néz felnőtt filmeket, és a legtöbben szeretnék, ha nem is derülne ki az ellenkezője. Rajtuk igyekszik segíteni az xHamster, ami egy, a lebukást megelőző kütyü elkészítésére indított közösségi finanszírozós kampányt.

Az xHamster az Indiegogo közösségi finanszírozós oldalon indította el a minimeyes névre keresztelt kütyü kampányát, és a céljuk az, hogy a leendő felhasználóktól gyűjtsenek össze 96 000 dollárt (nagyjából 26 millió forintot), hogy elkezdhessék a mozgásérzékelőként funkcionáló kütyü gyártását.

A minimeyes egy apró dobozka (fehér vagy fekete színben) és a működési elve is roppant egyszerű. El kell helyezni a szoba/iroda megfelelő pontjában, és a kis kütyü akkor is figyel, amikor a felhasználó figyelmét teljes egészében lekötik a képernyőn zajló felnőttes események.

Forrás: xHamster / Indiegogo

A trükk egyébként az, hogy a háttérben diszkréten figyelő minimeyes nem a felnőtt filmet bámuló tulajdonost riasztja, ha valaki a monitor látótávolságába kerül, hanem kérés nélkül és rögtön cselekszik: elrejti az összes megnyitott ablakot, illetve azonnal lekapcsolja a hangot is a gépünkön.

Hogy a pornónézés többi velejáróját miképp palástolja az ember, arról mondjuk nem szól a fáma.

A pofás kis doboz Bluetooth-on keresztül csatlakozik a géphez, kompatibilis a Windows-zal és a Macen használt OS-el is. A külvilágot egy infravörös szenzor figyeli, aminek öt méter a hatótávolsága, és kilencven fokban képes belátni a terepet.

Hogy a kampány sikeres lesz-e, azt még nem tudni, de mi nem vennénk rá mérget, hiszen a 96 000 dolláros célból a cikkünk írásakor még csak 749 dollár jött össze tizenöt felhasználótól. Persze a hátralévő huszonegy napban még bármi történhet, még az sem kizárt, hogy a világ gazdagabb lesz egy kifejezetten a pornófüggőknek szánt kütyüvel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik