Tech

A Galaxy S8 bemutatója előtt gyulladt ki egy Samsung bolt

Rosszabb ómen elképzelhetetlen az öngyulladó Galaxy Note 7 telefonok miatt kényelmetlen helyzetbe került Samsung számára nem is létezhet annál, mint hogy közvetlenül új készülékük rajtja előtt tűz üt ki az egyik üzletében.

Márpedig Szingapúrban, pontosabb a város központjában fekvő AMK Hub plázában található Samsung Experience Store-ban éppen ez történt kedden. A jelentések szerint a tűz nem volt nagy, de néhány a Samsungéval szomszédos boltot is érintett, és a bevásárlóközpontot egy időre be kellett zárni.

Andy Kau az AMK Hub ügyvezetője azt mondta, a tüzet percek alatt sikerült eloltani, senki sem sérült meg. Hozzátette: a pláza minden segítséget megad az érintett üzletek tulajdonosainak, hogy minél előbb újra kinyithassanak.

A Samsung szűkszavú közleménye szerint, még a cég sem tudja, hogy mi okozhatta a tüzet, de mindenben együttműködnek a hatóságokkal, hogy ez mielőbb kiderüljön.

Tavaly négymillió készüléket hívott vissza a dél-koreai gyártó, miután az akkumulátorok túlmelegedése miatt, több Galaxy Note 7 lángra kapott. A cég egyik kínai gyára februárban gyulladt ki. Bár szerencsére senki sem sérült meg, 110 tűzoltó órákon küzdött a pokoli tűzzel.

A Galaxy S8 bemutatója ma, magyar idő szerint 17 órakor lesz. Az előzetes hírek szerint, ez a készülék lesz a Samsung történetének legfontosabb darabja.

(Fortune)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik