Tech

Böngészőben játszható űrkaland

Ha mindig arra vágytál, hogy űrhajósként száguldozva megmentsd az emberiséget? Van erre is lehetőség. Találtunk egy játékot, amiben minden együtt van egy jó kis űrkalandhoz!

Légy te az, aki megzabolázza a végtelen űr szeszélyes harcosait, legyen szó akár az emberek életére törő földönkívüli kompániákról, vagy más érdekcsoportokról, melyek maguknak akarják a hatalmat, hogy birtokolhassák az elnyomás miatt fogyatkozó erőforrásokat. Küzdj ellenük és akadályozd a tevékenységüket csatlakozva a három frakció valamelyikéhez! Ennek vezetője lesz a megbízód, aki nem hagyja, hogy unatkozz, mindig ellát feladatokkal. Szerteágazó megbízatásaid egyik legfontosabb eleme, hogy megszerezd a csillagok között hánykolódó nyersanyagokat és kereskedj velük. De vigyázz, mert gyűjtögetés közben bárhonnan veszély leshet rád!

Ha ügyes vagy, akkor egyre egyedibbé, hatékonyabbá teheted űrhajódat, sőt a fejlesztések során eldöntheted, hogy miben akarsz kimagasló lenni: gyorsaságoddal a felderítésben, pontos és hatalmas tűzerőddel az ellenfeleid levadászásában, vagy high-tech felszereléseddel a társaid támogatásában. Akárhogy is döntesz, A DarkOrbitban igazi parancsnokként veheted kezedbe az egész galaxis sorsát és szövetségeseid vagy saját klánod oldalán vívhatsz meg döntő ütközeteket. Élvezd a magyar nyelvű küldetéseket ebben az igényes, gyönyörűen kivitelezett, valamint ingyenesen játszható MMO-ban! Fedezd fel ezt a hidegnek tűnő mégis csatáktól izzó közeget, csatlakozz most az űrpilóták népes seregéhez és válj többé egy egyszerű asztronautánál!

Irány a játék!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik