Tech

Itt a vaginával játszható videojáték

Az első videojátékok megalkotói talán tényleg nem gondoltak semmi rosszra, amikor a joystick (örömrúd) nevet adták az irányító perifériának, a kifejezés mégis szinte azonnal a pénisz szinonimájává vált. Évtizedeket kellett várni azonban arra, hogy valaki feltalálja a joystickot, ami tényleg van némi köze a szexuális örömszerzéshez.

A Perifit egy olyan eszköz, amivel különböző videojátékokat lehet irányítani úgy, hogy a nő felhelyezi a vaginájába, majd folyamatosan megfeszíti, illetve elernyeszti az izmait. A dolog lényege valójában nem is játék, hanem az edzés.

Itt a vaginával játszható videojáték 1
Kép: IndieGoGo

A találmány azoknak való igazán, akik önmagában száraz tevékenységnek tartják a Kegel féle gyakorlatok végzését, vagy egyszerűen nem tudják, hogyan vágjanak bele az erősítésbe. A játék szórakoztató formában vezeti rá őket a lényegre, s közben nyomon követhetik fejlődésüket is.

A játék fejlesztői szerint a medencefenék izmainak fejlesztése több szempontból is fontos. Az edzés segítségével sokkal hamarabb helyre állnak szülés után az eredeti állapotok, megelőzhető az inkontinencia, stabilabbá válik a mélyizomzat, ami javítja az alhasi szervek működését, és igen, a szexuális  élet is új szintre emelhető.

A vaginába helyezhető joystickhoz Androidon, vagy iOS-en futó applikáció jár, ami tartalmazza különböző játékokat, edzésnaplót lehet bennük és személyi edzőként is funkcionálnak. A francia fejlesztők az IndieGoGo közösségi finanszírozásában több mint 202 ezer dollárt (59 millió forintot), az előre kitűzött cél majdnem tizennyolcszorosát szedték össze. A kampány február elején zárult, ha minden a tervek szerint alakul, az első előfinanszírozók áprilisban kezdhetnek játszani a Perifittel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik