Tech

Gyere hozzánk junior értékesítési menedzsernek! (X)

Az Adverticum Zrt. egy olyan dinamikus és elhivatott junior értékesítési menedzsert keres, aki cégünk külföldi terjeszkedését segíti elő, elsősorban a közép-európai régióban (Szerbia, Románia, Szlovákia, Horvátország stb.).

Csapatunk tagjaként te leszel az, aki új ügyfeleket szerez, részt vesz a cég szempontjából meghatározó konferenciákon, ahol, amellett, hogy minket képviselsz, bővíted a kapcsolati hálódat is, és meghatározó stratégiai partnerségekre teszel szert.

Fontos számunkra, hogy új kollégánk értékesítési szemléletű, stratégiai gondolkodásmóddal rendelkezzen, ezáltal növelje az Adverticum piaci részesedését hazánkban és külföldön egyaránt.

Te fogod kezelni a a saleses csatornákat, anyagokat, prezentációkat, havi jelentéseket készítesz majd, és közvetlenül az ügyfelekkel leszel kapcsolatban. A kihívások mellett pedig jó légkör, fiatalos csapat és kávé (minden mennyiségben!) vár rád.

Ha úgy érzed, az értékesítési szakma a neked való terület, képes vagy precízen, önállóan végezni a munkádat, rugalmas és nyitott vagy, és folyékonyan beszélsz angolul – még egy közép-európai nyelv előny –, akkor ne habozz, jelentkezz hozzánk, és legyél te is a csapatunk tagja.

Az állásról itt tájékozódhatsz bővebben, szakmai önélerajzodat pedig a jobs@adverticum.com címre várjuk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik