Tech

Futás a Google-boltba, 60 forintért árulják a hat klasszikus Star Wars-filmet!

Valószínűleg átváltási hiba, de működik. Gyorsan csapjon le rá mindenki, amíg a Google Play észre nem veszi a dolgot.

Az odáig rendben van, hogy a hamarosan érkező Rogue One felvezetésére sok mindent kitalál a Disney és a Lucas tandeme, de a ma felfedezett “akció” még így is húzós.

A Google Play áruházban a hat klasszikus filmet összesen 60 forintért árulják.

Ilyen szintű áresést ritkán, vagy talán sosem látni a Google online boltjában, de arra már többször volt példa itt és más webáruházakban is, hogy pénzváltási hiba miatt sokkal kisebb összeg szerepelt a forintos kínálatban, mint amit eredetileg terveztek az üzemeltetők.

Mi is gyorsan kipróbáltuk, és a dolog tényleg működik, itt van néhány képernyőmentés arról, hogy hirtelenjében telefonról nyomtunk rá a hihetetlennek tűnő árra, és tényleg 60 forintot vont le mindössze a rendszer, a filmek pedig itt mosolyognak a megvásárolt gyűjteményben.

starwars-google-play-hiba-002

A klasszikus (Csillagok háborúja – az új remény, A birodalom visszavág, A jedi visszatér) és az előzménytrilógia (Baljós árnyak, A klónok támadása, A Sithek bosszúja) ezen változatai full HD felbontásúak, angol nyelvűek, de a feliratok között megtalálható a magyar is.

Szóval, ha tényleg hibáról, és nem valami utra-giga nagylelkű engedményről van szó, villámgyorsan érdemes elhaladni a Google Play megfelelő aloldalára, és megvenni a hatos csomagot. Szívesen írnánk, hogy csak egy sör ára, de még a legföldközelibb, fapados lötty is négyszer-ötször ennyibe kerül. Irány a bolt, míg a Google fel nem ébred!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik