Tech

Négy ok, hogy miért ezt a mobilt vedd meg karácsonyra (X)

Okostelefont szeretnél karácsonyra? Ha a szuper kamera és a gyorstöltő nem győzne meg, ettől a kék színtől biztosan elájulsz!

A Huawei neve ma már mindenkinek ismerősen cseng, hiszen a cég az elmúlt években nemcsak a világon, de hazánkban is az egyik legnagyobb okostelefon szállító lett. A vállalat idén áprilisban mutatta be prémium okostelefonját, a P9-et, amely vadonatúj, kék színű verziója november közepe óta itthon is elérhető. Hogy miért ez a tökéletes választás?

Dupla kamera a fotózás szerelmeseinek

A telefon hátlapi kameráját a Huawei a legendás német kameragyártó Leicával közösen tervezte, ezért ha a fotózás megszállottja vagy és mobillal is jó minőségű képeket szeretnél lőni, akkor a P9 számodra az ideális karácsonyi ajándék.

3

Szupergyors töltés – ajándékba

Az okostelefonhoz ráadásul gyári tartozékként olyan gyorstöltő is jár, aminek segítségével 30 perces töltést követően több mint 10 órányi beszélgetést, 15 órányi zenehallgatást vagy 3 óra internetezést is elbír az akkumulátor.

charging2

Kényelmes és biztonságos ujjlenyomat olvasó

P9 telefonodat rendkívül egyszerűen oldhatod fel a készülék hátlapján elhelyezett szuper gyors és precíz ujjlenyomat olvasóval: mindössze az ujjadat kell a leolvasóra tenned.

Trendi és elegáns külső

Az új, fémesen csillogó kék készülék nem csak okos, de csinos is. Ha a kék a Te színed, és nem áll távol tőled az elegancia, akkor a Huawei P9 okostelefon új modelljét neked találták ki.

Az új kék színű P9-et a Telekom üzletei mellett már megveheted a Huawei magyarországi kiskereskedelmi partnereinél is (többek között: Media Markt, Extreme Digital, Euronics, Mall.hu, Emag, Speedshop, First Phone, Aqua Computer és 220 Volt). A készülék javasolt bruttó fogyasztói ára 159 990 forint.



Mentés

Mentés

Mentés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik