Tech

A magától beágyazó paplan az évezred találmánya

Nagy napra ébredtetek, lusták! Vissza is fekhettek!

A kerék, a golyóstoll, a gőzgép és a könyvnyomtatás feltalálása is fontos mérföldkő volt a történelemben, de vitathatatlan, hogy mind eltörpül az okospaplan mellett.

A Smartduvetnek rengeteg célcsoport tagjai örülhetnek: az életüket non-stop rohanásban és időzavarban töltő bizniszmenek és –vumenek, a lusta fiatalok, a környezetüket leszaró fiatalok,  a lusta / környezetüket leszaró középkorúak és idősek, valamint – hogy valami komolyat is írjunk végre – azok a mozgásukban korlátozott emberek, akiknek egy beágyazás is komoly gondot okoz.

Ahogy a lenti videóból is kiderül, a Smartduvet nem más, mint egy betét, amelyet a paplan és a paplanhuzat közé kell helyezni; csatlakoztatni egy csőhöz, amely levegőt fúj belé; a csövet hozzáerősíteni egy központi egységhez – amelyet pedig egy okostelefonos alkalmazással vezérelhetünk.

A telefonunkon elindítjuk az appot, beállítjuk, hogy mikor történjék meg a csoda, és az általunk kiválasztott pillanatban

az ágy beveti magát.

Mármint a paplan – a beléfújt levegő hatására – kiegyenesedik.

A termék sorozatgyártására a Kickstarteren gyűjtenek a közösségi finanszírozásban bizakodó projektgazdák. A cél: 30 ezer kanadai dollár, eddig 9493-at dobott össze 42 ember, és még van 22 nap hátra.

(Nekünk majd akkor szóljanak, ha a lepedő is visszacsinálja magát a helyére).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik