Tech

Most megnézheted, ki fonja a drótkerítéseket

Ha azt hinnénk, hogy azok a szép drótfonatok ügyes kezű munkások kezei alól kerülnek ki, tévedünk. Viszont jó nézni, ahogy sző-fon a gép.

Rendben, a drótkerítések megítélése manapság nem épp egységes mifelénk. Mert ahogy leválaszthatjuk vele saját kertünket, úgy mostanában saját magunkat is leválasztjuk a világtól egy szögekkel kiegészített változat segítségével.

De ha nem megyünk bele az aktuálpolitikába, akkor kezelhetjük a dolgot műszaki érdekességként is. Mert drótkerítés már létezik jó ideje, de amikor elhaladunk egy előtt, nem is gondolnánk, hogy készülnek. Az Awesomer által lelt friss videó most megmutatja, hogy egyáltalán nem szorgos kezű munkások fonogatják a merev szálakat, hanem egy egyszerre erős és ügyes gép.

A videóban jól látható, hogy a multifunkciós masina nagy léptékben bár, de úgy fonogatja egymásba a fémszálakat, mintha csak valami gigantikus pulóvert kötne éppen. Szóval most nézegessük egy kicsit, ahogy a gép dolgozik, az alkotó pihen, és a kerítés pedig készül. Remélhetőleg jó célokra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik