Tech

Itt a legjobb stresszoldó a Trump-győzelem után

Bátky Zoltán
Bátky Zoltán

tech-újságíró és zenész. 2016. 11. 09. 14:12

Valakik nagyon készültek Donald Trump választási győzelmére. Persze nem fanfárokkal ünnepelnek, hanem trombitával, nem is akárhogy. Próbálja ki mindenki, úgyse lehet lejönni róla.

Mémek százai születtek már szinte az amerikai elnökválasztás eredményének eldőlése utáni pillanatokban, de van itt egy olyan weboldal, amelyik már tudatosan rákészült arra, hogy itt bizony tényleg a furcsábbik lehetőség győzedelmeskedik. Az interaktív oldalon Donald Trumpot láthatjuk híres-hírhedt hajával (bár sokan még mindig meg vannak róla győződve, hogy ez bizony nem lehet a sajátja, mert ilyen aztán nincs is). Mellette pedig egy trombita.

Értik, Trump – Trumpet (azaz trombita).

És mit lehet csinálni egy ellenszenves elnökkel, akinek még a haja is ellenszenves, valamint egy trombitával? Mutatjuk videón.

Igen, ennyi az oldal. Nem is kommentálnánk tovább, de egy ideig kiválóan levezeti azt a felfokozott hangulatot, ami a világban úrrá lett az eredmények hallatán. Trombitálja le mindenki azt a szénakazlat, ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a trumpdonald.org oldalra, aztán nyomni neki kegyetlenül.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.