Tech

Itt a legjobb stresszoldó a Trump-győzelem után

Valakik nagyon készültek Donald Trump választási győzelmére. Persze nem fanfárokkal ünnepelnek, hanem trombitával, nem is akárhogy. Próbálja ki mindenki, úgyse lehet lejönni róla.

Mémek százai születtek már szinte az amerikai elnökválasztás eredményének eldőlése utáni pillanatokban, de van itt egy olyan weboldal, amelyik már tudatosan rákészült arra, hogy itt bizony tényleg a furcsábbik lehetőség győzedelmeskedik. Az interaktív oldalon Donald Trumpot láthatjuk híres-hírhedt hajával (bár sokan még mindig meg vannak róla győződve, hogy ez bizony nem lehet a sajátja, mert ilyen aztán nincs is). Mellette pedig egy trombita.

Értik, Trump – Trumpet (azaz trombita).

És mit lehet csinálni egy ellenszenves elnökkel, akinek még a haja is ellenszenves, valamint egy trombitával? Mutatjuk videón.

Igen, ennyi az oldal. Nem is kommentálnánk tovább, de egy ideig kiválóan levezeti azt a felfokozott hangulatot, ami a világban úrrá lett az eredmények hallatán. Trombitálja le mindenki azt a szénakazlat, ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a trumpdonald.org oldalra, aztán nyomni neki kegyetlenül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik