Tech

15 kép, amit inkább törölnénk az internetről

Azt is írhatnánk, hogy 15 szexinek szánt kép, ami egyáltalán nem szexi, sőt... Vagy azt, hogy atyaég, kiégtek a szemeink.

Egy közkeletű poén elferdítésével az internet olyan fórum, ahova mindent ki szokás tenni, sőt mindent IS. És pont ez a baj, néha olyan képek, képaláírások, közösségi bejegyzések kezdenek el keringeni, amiket bárcsak ne láttunk volna meg. Aztán persze mi is tovább osztjuk, mert ha nekünk beleégett a retinánkba, akkor ne ússza meg más sem. És közben mégis azt kívánjuk, bár születtünk volna a pattintott kőkorban, ott talán sose bukkantunk volna ilyen barlangrajzokra.

A Buzzfeed egyik válogatása alapján mutatunk 15 gyöngyszemet az elmúlt 15 évből. Néhol borzalmas minőségűek, de a tartalom… a tartalom borzalmas igazán. Mindenki nevében elnézést kérünk. Elnézést IS.

Ezt a képet eredetileg ezzel a szöveggel osztották meg: “hmmm, ez a tök mindjárt megkapja a magáét”. Nem akarjuk tudni.

10kep-01

Szintén szexinek szánták ezt a fotót, a kommentár így hangzott: “Helló, répa bébi, tudom, hogy rám vársz”. Érdekes új nézőpont a répa és az erotika kapcsolatában.

10kep-02

Az alábbi ábrát sikeresen így osztották meg Twitteren: “a víznek van a legjobb segge bugyiban”. És még mondják, hogy az iskola nem jó semmire.

10kep-03

A következő fotót egy amerikai bulvármagazin online kiadásából fotózták ki, az eredeti címe az volt, hogy “Ez a fotó Georgia államból bizonyítja, hogy a Nagylábúnak feszes, táncos popója van”. Köszönjük. Tudomány rovat?

10kep-04

Aztán lassan belemegyünk a 18+ rovatba egy óvatos rasszista felhanggal. Valaki ugyanis így osztotta meg a következő montázst: “amikor a fehér emberek szexelnek, az úgy néz ki, mint egy sütni való csirke”. Merre van a legközelebbi kolostor?

10kep-05

Az alábbi megállapítás Twitteren született. Azt mondja: “Imádom, ha a srácok a szemembe élveznek, olyankor közelről látom az eljövendő gyerekeinket”. Gratulálok, Coelho-díjas. Nem.

10kep-06

A következő képre rá is biggyesztették azt a kérdést, ami reméljük, egy ideig még nem fogalmazódik meg a Disney-meséket néző gyerekek fejében.

10kep-07

És ha már Disney, erre itt gondolt már valaki? Nagyon reméljük, hogy nem:

10kep-08

A következő grafika valószínűleg mostanában készülhetett, vagy legalábbis egy korábbi rajzra most írta rá valaki a nevet, majd így osztotta meg: “Ő lehetne Donald Trump női alteregója”. A jelenleginél biztos jobban tetszene, de azért kösz, nem.

10kep-09

A nem létező “Apuka kicsi fia” rovat díjnyertes felvétele lehetne az alábbi, melyet a fiatalember így publikált: “Király tolltartót találtam apám fiókjában”. Kíváncsiak vagyunk, a kölyöknek hogy mondták el az igazságot. Vagy talán nem is.

10kep-10

Oké, a következő szimplán aranyos. A komment szerint “Fel se tűnt eddig, milyen jó kis húsos feneke van a kanapénknak”. Azért persze innentől teljesen máshogy ülünk a tévé elé.

10kep-11

Bár többek fiatalkorából ismerős lehet a helyzet, de azért ne már. Az alábbi kép felirata ugyanis így hangzott: “amikor már épp elmennél, de a csajod azt mondja: ne hagyd abba”.

10kep-12

Az pedig elég durva, amikor a szuperhősös légballonok leeresztése kissé furcsa pózokat eredményez. A felirat szerint “Batman elég durván ráhajolt a Macskanőre”.

10kep-13

A következő kép nem csak az “Év felsőteste” díj kieső versenyzője miatt érdekes, hanem amiatt is, amit sejtet. Azt mondja: “A füst alatt meztelen vagyoooook”. Reméljük, sosem oszlik szét a gőz.

10kep-14

Végül pedig egy újabb rajzfilm-karakter, amire sosem nézünk többé ugyanúgy. Spongyabobot meg kezdjük sajnálni.

10kep-15

Ennyi, mára bezárhatjuk az internetet, úgysem történik innentől semmi érdemleges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik