Tech
Budapest, 2016. június 4.
Áder János köztársasági elnök jelenlétében katonai tiszteletadással ünnepélyesen felvonják a nemzeti lobogót a Parlament elõtti Kossuth Lajos téren 2016. június 4-én, a nemzeti összetartozás napján. Az Országgyûlés 2010. május 31-én nyilvánította június 4-ét, a trianoni szerzõdés aláírásának napját a nemzeti összetartozás napjává.
MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Nagyon nehéz mobilozni és netezni a Kossuth téren

24.hu
24.hu

hírfaragó. 2016. 10. 19. 06:01

Rendkívül gyenge lett a beltéri mobilszolgáltatás, valamint mobilinternet-lefedettség Budapesten a Kossuth téren, a szolgáltatók még keresik a megoldást a problémára, írta szerdán a Magyar Nemzet.

A napilap szerint a problémát az okozza, hogy a szolgáltató társaságoknak le kellett szerelniük a bontásra ítélt Magyar Műszaki és Természettudományi Egyesületek Szövetsége (MTESZ) székházának tetejéről a bázisállomásokat.

A lap megkereste a szolgáltatókat, a Telekom tájékoztatása szerint a környező állomásokra terelték a forgalmat, de ez sem tökéletes megoldás. A Telenor szolgáltatása november-december végére állhat helyre, mert az új állomások telepítése, engedélyeztetése időigényes.

A Vodafone részletesebb választ küldött: “A Vodafone sajtóosztályán elmondták, MTESZ székház bontásával együtt az ottani bázisállomásokat is le kellett szerelni. A  Kossuth téren és a környékén igen nehéz megfelelő helyszínt találni új bázisállomásnak és  az engedélyeztetés, valamint a telepítés is hosszú időt vesz igénybe. A Vodafone mindent megtesz azért, hogy a mobilszolgáltatás a nehézségek ellenére, folyamatos legyen. Jelenleg a környéken található bázisállomásokra tereli át a mobilcég a forgalmat, végleges megoldást azonban a várhatóan november közepére elkészülő új bázisállomás fog jelenteni.”

Egyik társaság sem tervezi, hogy a rosszabb minőségű szolgáltatás miatt kárpótolja az ügyfeleit.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

3275142 01/17/2018 A young woman at a bus stop in Yakutsk. Bolot Botchkarev/Sputnik
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.